Book by phone? 0900-7771117 
Nederlandse website English website Deutsche website
Arrival
Nights
Adult
Child
Rooms
Company code
Book now!
 
 

Meetings in Leeuwarden

Vergaderen in Leeuwarden, de Friese hoofdstad!

Voor uw bijeenkomst, congres, conferentie, incentive, meeting of vergadering in Leeuwarden is WTC Expo Leeuwarden de juiste keus! Alle 16 zalen zijn voorzien van de modernste faciliteiten. Meeting locatie WestCord WTC Hotel Leeuwarden beschikt over 140 ruime en moderne hotelkamers, allen voorzien van gratis WIFI internet.

Voor het doen van een online beschikbaarheidaanvraag in de WTC-vergaderfaciliteiten klikt u onderstaand op het tabje "Online meeting-aanvraag Leeuwarden".
WestCord WTC Hotel Leeuwarden staat in verbinding met beurscomplex WTC Expo, de restaurants en de congres-, conferentie- en vergaderzalen. Tevens beschikt WestCord WTC Hotel Leeuwarden over uitgebreide wellnessfaciliteiten, zoals sauna, Turks stoombad, zonnebank, massagepraktijk en schoonheidssalon. Het hotel is zeer eenvoudig per auto te bereiken en u kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast het hotel.
De zalen van WTC Leeuwarden zijn zeer geschikt voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, conferenties, congressen en seminars tot wel 800 personen. Tevens heeft WTC een panoramazaal met uitzicht over Leeuwarden. Voor nóg grotere capaciteit behoort een koppeling met het beurscomplex WTC Expo Leeuwarden tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen de volledige organisatie van uw bijeenkomst, expositie of evenement, inclusief overnachtingen. Wij bieden uiteenlopende vergaderarrangementen aan. Onze deskundige en enthousiaste medewerkers staan voor u klaar!

WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heliconweg 52 | 8914 AT Leeuwarden
Tel: +31 (0)58-2334900 | Fax: +31 (0)58-2334901
leeuwarden@westcordhotels.nl

Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van meeting locatie WestCord WTC Hotel Leeuwarden:
Doe hier onder uw online vergaderaanvraag bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden!

Follow us:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.