Book by phone? 0900-7771117 
Nederlandse website English website Deutsche website
Arrival
Nights
Adult
Child
Rooms
Company code
Book now!
 
 

Referenties Wadden

Hieronder vindt u enkele reacties van bedrijven en instellingen die wij zoal hebben mogen verwelkomen in onze meeting-locaties op de Wadden.

Waterschap Veluwe, mei 2011

Op maandag 9 en dinsdag 10 mei hebben wij met 20 personen gebruik gemaakt van jullie hotel.

Graag wil ik oprecht mijn complimenten overbrengen voor de wijze waarop alles verlopen is.

De eerste dag is onze groep op een interactieve wijze met gps en telefoon naar Harlingen gedirigeerd (www.gpsspellen.nl) waar eindigden in het zaaltje van hotel zeezicht. Het inchecken op de boot verliep daarna soepel, de maaltijd op de boot was goed en het personeel was uiterst vriendelijk en toegankelijk. De busreis naar het hotel ging als vanzelf. De chauffeur vroeg niet eens wie we waren.

Het inchecken in het hotel ging snel, vriendelijk en perfect en over de kwaliteit van de 20 kamers heb ik geen enkele klacht/opmerking gehoord (terwijl ik toch echt 20 kritische mensen bij mij had).Het ontbijt, de lunch en de vergaderruimte waren ronduit goed. Wij konden zonder problemen voor één van onze workshops gebruik maken van de aangrenzende ruimte (schildermateriaal werd zelfs voor ons verwijderd). Daarnaast konden wij vooral goed ongestoord aan het werk met ter inspiratie het strand en de zee. Ik heb in de afgelopen jaren vele vergaderlocaties bezocht maar dit vormt voor jullie absolute meerwaarde!

Ook de terugreis ging uiterst soepel, de bagage 's middags in de karren bij het hotel gezet en in Harlingen 's avonds weer van een andere kar afgehaald (superservice). Voor het dinerbuffet aan boord gold wederom dat het perfect was (om 16.15 uur aan tafel, normaal is dat te vroeg maar voor ons was dit na deze 2 dagen perfect). De man van de parkeergarage ging praktisch om met de parkeervoucher (zwaai er maar even mee dan doe ik de slagboom open....)

Kortom, wij hebben uiterst tevreden gebruikt van jullie service en faciliteiten. Ik heb veel complimenten mogen ontvangen voor de organisatie van de reis maar een groot deel komt jullie toe. Het ging vlekkeloos. Veel dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Christian Boxman
Waterschap Veluwe

TCM, jaarlijks terugkerend

TCM kent WestCord Hotel Schylge al sinds de bouw. Op de historische plek stond ooit het voormalige hotel Schylge opgetrokken uit een rode baksteen. Deze maakte plaats voor het gebouw zoals wij deze nu kennen in een passende kleur van zand, strand, duinen en helm.
 
Hotel Schylge heeft TCM als zakelijke klant vanaf het eerste jaar  weten te boeien.
Het hotel  is een waardig meeting hotel gebleken dat op eigen charmante wijze haar groepen ontvangt.
Door de jaren heen hebben verschillende general managers het hotel laten groeien en is de kwaliteit aan de eisen aangepast waardoor wij nog altijd graag met groepen terugkeren. Hoewel de keuken ons door de jaren heen al flink heeft verrast scoort het hotel de laatste jaren dubbel.
Ton van Scheppingen ziet zijn gasten die behoren tot een groep als unieke gasten en schotelt daarom voortreffelijkheden voor.
Buiten de deur eten is daarom een gemiste kans. Weliswaar is de horeca voor groepen op het eiland verder goed in orde.
Het hotel toont dan ook begrip wanneer groepen voor een meerdaags verblijf eens iets anders wensen. Sterker nog, het management stimuleert, denkt mee, en voert zelfs op locatie uit. De contrasten van het eiland worden dan opgezocht met fantastische resultaten.  
 
George Brouwer | Managing Director
Travel Congress Management BV

Huisartsopleiding UMCG, jaarlijks terugkerend

Vele jaren worden door de huisartsopleiding te Groningen jaarlijks meerdere cursussen georganiseerd op Terschelling.
De basisgedachte daarbij is dat we met een ‘plas water’ tussen woon/werk gebied en locatie van cursus de deelnemende artsen en praktijkmedewerkers een betere gelegenheid bieden om het volle rendement uit het programma te laten halen: niet gestoord door dagelijkse werk/privé beslommeringen de volle aandacht voor de te bespreken thema’s!

We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we deze gedachte in goede harmonie ten uitvoer kunnen brengen op het prachtige Terschelling. Daarbij is telkens de ‘basis’ hotel Schylge dan wel hotel Boschrijck. Dit is enigszins afhankelijk van het type cursus/nascholing.

In een prettige samenwerking met de medewerkers van genoemde hotels hebben we vele jaren de cursussen zodanig kunnen organiseren dat vele cursisten vrijwel zonder uitzondering met veel plezier terugkeken op een paar prachtige en ook leerzame dagen. Menigeen heeft later ook de weg teruggevonden naar Terschelling!

Dr. Frank Baarveld | Huisarts
Hoofd Huisartsopleiding UMCG

Follow us:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.