Book by phone? 0900-7771117 
Nederlandse website English website Deutsche website
Arrival
Nights
Adult
Child
Rooms
Company code
Book now!
 
 

Referenties Stad

Hieronder vindt u enkele reacties van bedrijven en instellingen die wij zoal hebben mogen verwelkomen in onze meetig-locaties in de stad.

Het Fashion hotel biedt ons prima service en heeft klantvriendelijk en zorgzaam personeel. Na afloop van onze bijeenkomsten in het hotel zijn onze klanten zonder uitzondering enthousiast over het hotel en de voorzieningen.

Met vriendelijke groet,


Marchien van Nierop
Eyeshift
PI Europe - The Netherlands BV

Rabobank Rotterdam organiseert regelmatig bijeenkomsten voor zowel haar klanten als eigen medewerkers. Vaak zoeken wij dan een inspirerende omgeving. En dat is wat Hotel New York biedt naast een prima service en dienstverlening. De uitstraling van het hotel, hoofdkantoor van de voormalige Holland Amerika Lijn, gevestigd op een markante locatie aan de Nieuwe Maas met de imposante sky-line van deze wereldstad op de achtergrond garanderen het verblijf aldaar tot een succes. Een bijkomende geruststellende gedachte is dat zij naast het bieden van vergaderzalen indien nodig ook onze gasten een comfortabele kamer kunnen bieden voor een overnachting voor 'Rotterdam by Night'.

Mario van der List
Manager Marketing, Communicatie & Coƶperatie

Follow us:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.