Book by phone? 0900-7771117 
Nederlandse website English website Deutsche website
Arrival
Nights
Adult
Child
Rooms
Company code
Book now!
 
 

Hotels on Ameland

HOTELS OP AMELAND!

Rondom ons Hotel op Ameland liggen heidevelden en bossen waarin zelfs reeën lopen. De noordkust van Ameland is een uitgestrekt duingebied met zandstrand. De vuurtoren van Ameland een markant bouwwerk. In de pittoreske dorpen van Ameland zijn gezellige restaurants en je kunt er leuk uitgaan.

Genoeg reden dus voor een bezoek aan ons Hotel op Ameland WestCord Hotel Noordsee! Boek een weekendje in ons hotel Ameland of bekijk de Ameland Arrangementen.

Voor meer informatie over ons Hotel op Ameland en de beste aanbiedingen op Ameland klikt u op onderstaand Hotel op Ameland. Of ga direct naar reserveer Hotel op Ameland

HOTEL NOORDSEE op Ameland aan de Strandweg, ten noorden van het dorp Nes, is op nog geen kilometer van het Noordzeestrand. In de omgeving van Hotel Noordsee op Ameland is een natuurmuseum en natuurpark 'de Vleijen'. Diverse fiets- en wandelpaden ontsluiten het afwisselende landschap van Ameland. Het dorp Nes, vlakbij Hotel Noordsee op Ameland, is het grootste van Ameland met winkeltjes en leuke cafés. 

Voor meer informatie over het Waddeneiland Ameland zie: Locatie Ameland

Voor uitgebreide reisinformatie naar onze hotels op Ameland zie: reisinfo hotels op Ameland

Bekijk de evenementen in en rondom onze hotels op Ameland op Events hotels Ameland

Follow us:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.