Book by phone? 0900-7771117 
Nederlandse website English website Deutsche website
Arrival
Nights
Adult
Child
Rooms
Company code
Book now!
 
 

Meeting-Events

WestCord Hotels biedt diverse unieke vergaderruimtes: van direct op het strand tot in hartje stad, van strandhotel tot kunstzinnig themahotel in Amsterdam.

Onze locaties hebben allemaal een eigen karakter of thema en derhalve allemaal uniek. Hoe GROOT of klein uw bijeenkomst ook is of welke invulling u eraan wilt geven, wij beschikken over uw locatie! Onze missie “samen sterk in kwaliteit en aandacht” dient als uitgangspunt voor uw meeting, training, incentive, personeelsuitje of bedrijfsfeest. Een succesvolle vergadering of een meerdaagse incentive op de Wadden, wij verzorgen graag de organisatie! 
 
Graag verwelkomen wij u en uw gasten in één van onze hotels op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland of in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Leeuwarden.

U kunt direct en vrijblijvend via onze website een online offerte aanvragen. Klik op één van de rechter buttons!

WestCord Hotels heeft haar eigen evenementenbureau, genaamd Island Events. Island Events is actief op Vlieland, Terschelling en Ameland en verzorgt de organisatie van uw cursus, meeting, seminar, personeelsuitstapje of bedrijfsfeest op de Wadden. Of het nu een meeting is voor 10 personen of een groot bedrijfsevenement voor 400 personen. Island Events is met haar kennis en ervaring Dé organisator op de Wadden. Hoe bijzonder is het om samen met uw team naar deze unieke locatie voor uw evenement te gaan!

Vergaderen op een eiland heeft meer voordelen dan u denkt. Uw evenement begint op de veerboot! Bij het gezamenlijk verlaten van ‘Nederland’ - met de dagelijkse beslommeringen - ontstaat op de boot reeds de teamgeest. Bij aankomst bent u in een totaal andere wereld. Als eilanders beschikken wij over de juiste contacten en lokale kennis. De visie is “direct en persoonlijk contact voor het optimaal invullen van uw wensen en het welslagen van uw verblijf”. Island Events is een ervaren organisatie, die altijd tot het uiterste gaat uw evenement tot een succes te maken. Voor meer informatie zie www.islandevents.nl of mail naar bas.dijkstra@islandevents.nl.

Bekijk onderstaand filmpje over de activiteiten van Island Events op Vlieland, Terschelling of Ameland:

Follow us:
Word vriend op facebook! Volg ons op twitter! Bezoek onze youtube pagina.